Mandau SRL desfasoara activitaţi de import si vînzari en-gros în domeniul bijuteriilor de fantezie, a ornamentelor de par si a altor accesorii de moda destinate adultilor si copiilor. Politicile si strategiile de afaceri ale firmei sunt elaborate de o echipa de profesionisti din Ungaria si Romania, cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor.

Designul produselor, comercializate de firma noastra este conceput de designeri italieni si unguri, recunoscuti pe plan international.
Deoarece consideram ca cel mai important active al firmei este increderea clientilor si partenerilor nostril, ne straduim sa obtinem rezultate astfel incat rentabilitatea si solvabilitatea firmei sa constituie garantia indeplinirii obligatiilor fata de acestia.

Inca de la inceput, din dorinta de a oferi excelenta, ne-am concentrat pe formarea si consolidarea unei echipe de profesionisti in sistemul distributiei si pe dezvoltarea si desfacerea unor produse si servicii specifice care sa raspunda in cel mai inalt grad cerintelor pietei. Acordam atentia cuvenita fiecarui client in parte, acestia beneficiind atat de timpul nostrum cat si de experienta noastra.

Mandau S.R.L. are corespondent pe piaţa ungureasca,Mandau Ltd, firma care si-a extins afacerile in tarile vecine, Slovacia, Croatia, Slovenia, Serbia.Mandau Ltd are relatii comerciale prospere cu hypermarketuri (ca Auchan, Cora, Tesco ) si cu lanţuri de magazine (ca Rossmann), unde deţine propriile standuri, oferind produse prin self-service.

Forta competitiva a firmei noastre rezida in avantajele competitive si in competentele distinctive pe care le posedam in raport cu alte firme concurente: produse de calitate, nivelul scazut al preturilor, reactie imediata la schimbarile produse pe piata, sistem informatic dezvoltat de monitorizare a tuturor operatiunilor de aprovizionare – vanzari, a furnizorilor si cumparatorilor.Forta si pozitia competitiva a firmei

Mandau S.R.L. sunt avantajele pe care le oferim colaboratorilor nostri. Credem cu sinceritate a aceasta prezentare creeaza o buna oportunitate pentru Dvs cat si pentru noi, pentru a stabili un parteneriat pe termen lung in scopul realizarii unui beneficiu reciproc relevant.

copyright © 2006 Rossetti | powered by Mediaexpert®